4 Ocak 2012 Çarşamba

Mimlenmişim!

Uzun zamandır buralarla hiç ilgilenemedim. Vizesidir, sunumudur, ödevidir derken okul canıma okudu bi anda. Tabi ben bütün dönem biraz da sağ tarafıma yatiyim sonra sola dönerim dediğimden yumurtanın deliğe dayanması durumunu bizzat yaşadım.
EN SEVDİĞİM (!) zaman aralığı olan final haftasına girmeden önce bir kaç post atiyim dedim ve gördüm ki Elida beni mimlemiş. İlk defa mimleniyorum ama neyse ki annem de buralarda takıldığından ondan öğrenmiştim ne olduğunu:)
Karşımdakini mutlu etmek için yapıcağım 10 şey sorulmuş. Niye benim ilk mimim bu kadar zor! :)

1.Karşımdakini mutlu etmek için şarkı söylerim mesela ben. Sesim o kadar kötü ki söyleyişimi duyan herkes anında gülmeye başlar:)

2.Bol bol hediye alırım. O an bişey görür beğenir sırf yüzü gülsün diye onu kapar hadi kasaya derim. Hediye almaya bayılıyorum!

3. Bunu yaparım. Bide yine orda iki tane küçük cinsini çözemediğim faremsi yaratıkların dansı vardı kaldırmışlar videoyu onu çok güzel yapıyorum.

4. Meşhur çikolatalı ıslak kekimin mutlu edemiceği insan anasının karnından doğmadı henüz! :)

5.Gecenin münasebetsiz saatlerinde şarkıları saçma şekillerde uyarlayıp mesajlara boğarım.

6. İçmeye götürürüm ama aşk acısından dolayı mutsuzsa yapmam sonra bütün gece ağlıyoruz. AH BU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN!

7. Ya kuaföre götürürüm ya da otur da iki şekil verelim sana derim. Kime iyi gelmez ki!:)

8. Sımsıkı sarılır ÖPERİM

9la 10u bulamadım ama genel olarak şunu diyebilirim ki ben hep şaklabanlık yaparım her şeyi dalgaya vururum karşıdaki illa eğleniyo zaten:)

Şimdi bide benim mimlemem gerekiyomuş:) O zamaaaaan

KozmoKolik
Hayal Kahvem
fashion blog by Fly

1 yorum:

mismet dedi ki...

ne cicisin sen öyle:)))

http://mismett.blogspot.com/