27 Şubat 2012 Pazartesi

Oscar goes to... Göz kamaştıran çiftlere!

Şimdi buraya upuzun bir post yazıcaktım kim ne giymiş, kimin tasarımıymış, kim ne kazanmış... Ama bunları dün geceden beri sayısız kere okuduk galiba. Ben olayı farklı bir yerden ele alayım dedim ve Kırmızı Halı'da bizi bizden alan, gözlerimizi kamaştıran, kıskançlık krizlerine sokan çiftleri incelemek istedim.

Oscar Ödül Töreni'ndesiniz, giymişsiniz milyonluk elbiseleri, takıştırmışsınız takıları, takmışsınız kolunuza yakışıklıları & güzelleri! Haksızlık bu. Dünya hiç adil değil gerçekten.

 
Brad Pitt-Angelina Jolie
Canım Brad sanki yaş ilerledikçe çirkinleşiyor gibi dicem ama kesin kıskançlıktan olucak. Adam kaptı iyilik meleği, güzeller güzeli Angelina'yı. Ben gidip bir kahve daha içip kilo almaya devam etmeliyim bence.
Gece boyunca Angelina'nın bacağını izledik. Canım bende de böyle bacak olsa ben de gösteririm.  Versace siyah elbisesi, klasik kırmızı ruju beni şaşırtmadı. Ama nolur azıcık kilo alsın ah nerde o eski Angelina!

David Beckham-Victoria Beckham
David-Victoria Beckham genelde uyumlu giyinen bir çift ve bu geleneği yine bozmamışlar. Ama Victoria'yı oldum olası sevemedim. Küçükken David'e aşık olduğumdan olabilir. Hala elimden aldığını düşünür, hüzünlenirim. Ayrıca kıyafet seçimini de özensiz buldum diyebilirim. Canım Oscar Töreni'ndesin hop alo!

George Clooney-Stacy Keibler
BİR ADAM HER GEÇEN YIL DAHA DA KARİZMATİK DAHA DA YAKIŞIKLI OLAMAZ!
Söz konusu George Clooney ise oluyormuş meğer. Her yıl çıtır bir hatunu koluna takıp geliyor. Çıtır dediğimde 33 yaşındaymış Stacy Keibler. Ama çok esaslı hatun. Yakışmış George gibi bir adamın yanına.

Jean Dujardin-Alexandra Lamy
Jean Dujardin-Alexandra Lamy çiftine sempati duydum. Özellikle Alexandra'nın kıyafeti! O nasıl güzel bir renk, o nasıl güzel bir göğüs dekoltesi öyle!


Benjamin Millepied-Natalie Portman
Natalie Portman'ın verdiği kiloları görünce gerçekten şaşkına döndüm. Kim der ki şu şirin pıtırcık kız anne oldu. Pıtırcık kız dediğimde 30 yaşında ama olsun. O hala benim için 20li yaşlarında bir şirine. Ölesiye hayranım kendisine. Dior Haute Couture kırmızı siyah puantiyeli elbisesini beğendim aslında ama Onca şık hanımlarımızın yanında Kırmızı Halı'da giyilecek bir elbise değil bence. Olsun seni her halinle seviyorum Natalie.


Tom Cruise-Katie Holmes
Ya ben bu bebek suratlı Katie'yi anlamıyorum ne buluyor allah aşkına Tom'da? Olsun kendisini çok beğendim ama ilk gördüğümde eyvah elbise düşücek yemin ederim gibi anlık bir endişeye kapıldım.

Aşk kokan bir post da böyle bitti efendim. Ne diyelim madem bunlar bizim olamıyor bari mutlu olsunlar bi yastıkta kocasınlar:)

2 yorum:

Fermina dedi ki...

Blogunu takibe aldım canım gerçekten çok hoş :)Kendi blogumada beklerim✿
http://kucukleydi.blogspot.com/

Fermina dedi ki...

Blogunu takibe aldım canım gerçekten çok hoş :)Kendi blogumada beklerim✿
http://kucukleydi.blogspot.com/