3 Mart 2012 Cumartesi

MARNI at H&M Spring 2012

Hepimizin büyük bir heyecanla beklediği MARNI at H&M koleksiyonu 7 Mart tarihinde İstinye mağazasında özel bir davetle tanıtılacak ve gidecek şanslı insanlar hepimizden önce alışverişlerini yapabilecekler. Bizse bu koleksiyona 8 Mart tarihinde kavuşacağız.


Koleksiyon oldukça ilgimi çekti gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak boyun dekoltesine yer verildiği gözümden kaçmadı. Ve bu benim en sevdiğim dekoltelerdendir. Ne istediğimi bilmeden gitmek istemedim 8 Mart'ta. O yüzden beğendiğim ve gidip yakından inceleyeceğim ürünlere karar verdim.

Ön ve arkasında farklı baskı olan bu bluzu umarım alabilirim. Arkasındaki fiyonk boyun bağı detayı çok hoşuma gitti.


Arkasındaki derin boyun dekoltesi ve belindeki kemeriyle çok şık olduğunu düşünüyorum.

Ve aşık olduğum an! Boyun kısmındaki büzgü bağı, fiyonk, mükemmel renklerin bir araya gelişi... Kendisine sahip olamazsam ateş saçan bir ejderhaya dönmem muhtemeldir.

Çantalara olan inanılmaz aşkım da çevrem tarafından bilinir. Aynı üstteki bluz gibi buna da sahip olamazsam ikisinin siniri birleşir ve ejderha yanımda halt eder.


Beğenmedim diyebileceğim bir parçaya rastlamadım açıkçası ama bir de gidip elime alarak, dokunarak, inceleyerek bakmam lazım. Gider gitmez yapışıp kasaya koşacağım parçalarıysa yukarda sizlerle paylaştım zaten.

Şimdi yapılacak tek şey kaldı 8 Martı beklemek
Sayılı gün çabuk geçermiş:)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

8 martı sabırsızlkla beklemek kalıyor bizede canım:))
Bemnde beklerim bloguma sevgilerr:)))

ışıltoş dedi ki...

Teşekkür ederim:)